Cautare

130 de rezultate pentru "gina pistol" (2.50 secunde)
- Mihaila Gina: Tare m-as fi bucurat daca cei din televiziune aminteau ceva si de Ionica (Mihai Constantin), poate asa zamdea si el un picut.
Gina in Mitica Popescu (autor si regie Camil Petrescu, 1945); Agafia Tihonovna in Casatoria de N. V. Gogol (regia Victor Bumbesti, 1948);
Maximilian, Maria Filotti, Gheorghe Storin, Gheorghe Timica, Maria Ventura, Marioara Voiculescu, Ion Iancovescu, Nicolae Baltateanu, Elvira Popescu, Marietta Sadova, Mihai Popescu, Sonia Cluceru, Aura Buzescu, George Calboreanu, Elvira Godeanu, Alexandru Giugaru, Eugenia Popovici, Miluta Gheorghiu, Costache Antoniu, Beate Fredanov, Marcel Anghelescu, Ninetta Gusti, Fory Etterle, Cella Dima, George Vraca, Grigore Vasiliu Birlic, Dina Cocea, Niky Atanasiu, Kovacs Gyorgy, Clody Bertola, Marcela Rusu, Carmen Stanescu, Olga Tudorache, Gina Patrichi, Leopoldina Balanuta, Rodica Tapalaga, Silvia Popovici, Ileana Predescu, Radu Beligan, Toma Caragiu, Amza Pellea, Florin Piersic, Dem Radulescu, George Constantin, Mircea Albulescu, Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Ion Besoiu, Stefan Banica, Ion Lucian, Mitica Popescu.
Manifestarile sunt organizate de Global Initiative for Asthma (GINA) in colaborare cu grupurile specializate in tratarea acestei afectiuni din intreaga lume.
Ziua Mondiala a Astmului este un proiect anual organizat de Global Initiative dost Asthma (GINA), in scopul educarii publicului. In 2014, evenimentul are loc pe 6 mai.
Invitatii s-au bucurat de iaurturile Danone in noul ambalaj KISS si de cartea "Invata-l sa faca la olita in 7 zile" de Gina Ford oferita de Grupul Editorial Corint.
In schimb, RM este de preferat in patologia neurologica, vasculara si musculo-scheletala, cu un plus adus de examinarile pe aparatul de 3 tesla, concluzioneaza Gina Zaharia, medic radiolog Centrul Medical ProVita - Diagnostic si tratament.
Florin Mihaltan, Presedintele Societatii Romane de Pneumologie si reprezentantul GINA in Romania. Pe www.invingeastmul.ro pacientii au la dispozitie un teste de autoevaluare a controlului astmului, adauga Prof.
Gina Matache, mama cantaretei, a dezvaluit faptul ca fata ei se chinuie cu tratamente dureroase. In tinerete ramaneam insarcinata si daca beam apa, insa Delia nu poate.
Gina Chiriac - presedinte A.R.P.I. - renumitul psiholog ce a deschis porțile psihoterapiei integrative in Romania, prin infiintarea primei scoli de acest gen.
Gina Patrichi intre Bd. Lascar Catargiu si Calea Victoriei; Calea Grivitei intre Str. C-tin Budisteanu si Calea Victoriei, cu mentiunea ca accesul auto al riveranilor va fi restrictionat catre aleea din fata Palatului Stirbei, apoi catre Str.
Oricum, lumea e plina de femei extraordinare! Autoare: GINA BIANU -psiholog clinician, coach, formator (Sursa: adrianasavu.psysens-center.ro)
Gina de 26 de ani din Bucuresti, care s-a angajat regulamentar in traversarea strazii pe marcajul pietonal prevazut cu indicatoare.
Gina de 24 de ani si S. Argentina de 39 de ani, cunoscuti cu antecedente penale, care, in jurul orei 14:45, sub pretextul că
Gina Patrichi intre Bd. Lascar Catargiu si Calea Victoriei; - Calea Grivitei intre Str. C-tin Budisteanu si Calea Victoriei, cu mentiunea ca accesul auto al riveranilor va fi restrictionat catre aleea din fata Palatului Stirbei, apoi catre Str.
Gina Patrichi intre Bd. Lascar Catargiu si Calea Victoriei; - Calea Grivitei intre Str. C-tin Budisteanu si Calea Victoriei, cu mentiunea ca accesul auto al riveranilor va fi restrictionat catre aleea din fata Palatului Stirbei, apoi catre Str.
Cea mai violenta manifestare a avut-o la o reuniune (terminata cu petrecere) cu ofiteri si subofiteri de politie la cabana piscicola din satul Bercu Nou comuna Micula unde, aflandu-se in stare de ebrietate, fara nici un motiv, a folosit un pistol cu socuri electrice impotriva sefului de post din localitate, pe care l-a doborat la podea, fiind necesara interventia unor subofiteri pentru a fi imobilizat si dezarmat.
Revenit in salon, Regele refuza, in continuare, sa semneze actul de abdicare (desi, intre timp, Petru Groza se laudase in fata Reginei cu un pistol pe care-l avea in haina, adus ca sa nu pateasca ca Antonescu, la 23 August).
Finalele vor fi la ciclism pe sosea, floreta individual feminin, haltere (feminin - 48 kg), judo (feminin - 48 kg, masculin - 60 kg), natatie (400 metri mixt masculin, 400 m liber masculin, 400 m mixt feminin, stafeta 4x100 m liber feminin), tir (pusca 10 m feminin, pistol 10 m masculin) si la tir cu arcul pe echipe, la masculin.
Declaratia de joi a lui Emil Boc, potrivit careia termenele si conditiile fuziunii facute de PD nu sunt "un pistol pus la tampla liberalilor", nu pare sa-i linisteasca insa pe liberali.
google-analytics.com